Hermes Analitica

Hematologija

DxH 500

Začetni hematološki analizator s 5 delno diferencialno krvno sliko primeren za zasebne ambulante in male laboratorije in z aspiracijskim volumnom 12 µl krvi. Zadovoljuje tudi potrebe pediatrije .
Originalne Beckman Coulter kontrole.

Več...

 

COULTER® Ac·T™ 5diff CP

To je začetni model hematološkega analizatorja s petdelno diferencialno krvno sliko z zaprtim in odprtim sistemom z minimalnim volumnom 35 µl krvi. Ima zmogljivost do 60 vzorcev na uro. Je enostaven in ima uporabniku prijazen software. Izvaja avtomatsko dnevno čiščenje in izpiranje.
Uporabljajo se originalne Beckman Coulter kontrole, ki jih enostavno in hitro naložimo prek disketne enote.

Več ...

 

COULTER® Ac·T™ 5diff AL

Je model hematološkega analizatorja s petdelno diferencialno krvno sliko in avtomatskim podajalcem vzorcev. Ima zaprt in odprt sistem aspiracije, primeren je tudi za pediatrične vzorce. Je enostaven za uporabo.
Uporabljajo se originalne Beckman Coulter kontrole, ki vam zagotavljajo vsakodnevno kontrolo delovanja analizatorja.
Več ...

 

COULTER® LH 780

Napredna tehnologija hematološkega analizatorja LH780 omogoča zanesljivo in natančno štetje  levkocitnih, eritrocitnih, trombocitnih in retikulocitnih celic.
S patentiranim vcs-laserskim sistemom daje uporabniku možnost zanesljivega diferenciranja levkocitnih populacij in štetja retikulocitov. Avtomatsko štetje nrbc-jev brez dodatnih reagentov in zaščitena accucount tehnologija zagotavljata zadovoljstvo najzahtevnejših uporabnikov.
S priključitvijo avtomatskega izdelovalca razmazov z barvanjem ter integrirano najnaprednejšo programsko opremo pa dobimo vrhunski sistem za velike laboratorije.
Več ...

 

COULTER® UniCel® DxH 800

Najnovejši Beckman Coulterjev hematološki analizator UniCel DxH800 je Beckman Coulterjev odgovor na zahteve uporabnikov po zanesljivosti, napredni tehnologiji in ekonomičnosti.
Visoko ločljiva celična analiza, fcdm (flow citometryc digital morphology), multy-angel scatter technology in izboljšan algoritem predstavljajo sistem laboratorijske prihodnosti. Z izboljšanim aspiracijskim modulom omogoča zmanjšan aspiracijski volumen, 2d bar code čitalec za zanesljivejše odčitavanje črtnih kod in enkraten transportni modul vzorcev pa zagotavljata možnost »naloži in pojdi«.

Več ...

 

Novo v ponudbi!

Najnovejši hematološki analizator UniCel DxH 500                                                                Trinity Biotech Premier Hb 9210 HbA1c analizator                  

Primeren za pediatrijo

Več ...

 

 

Novi biokemični analizator Beckman Coulter DxC 700 AU Već ...